CanalDigitaal Modem Installatie – Instructiefilm

Voor CanalDigitaal verzorgen wij al geruime tijd de instructiefilms die de klanten op begrijpelijke wijze door de installatie-processen begeleiden.

CanalDigitaal deze instructiefilm op een eenvoudige maar doeltreffende manier. We denken niet alleen mee over de inhoud maar ook over het gebruik van de instructiefilm. Ook maakten we interne trainingsfilms die de werkwijze van call-agents in beeld bracht.

Hoe en waar wordt een instructiefilm vertoond? Hoe snel moet een instructiefilmsfilm tot de kern komen, en op welke manier moeten we de zintuigen prikkelen?
Het Produktiepaleis weet als geen ander het maximale uit uw budget te halen. Onze ervaring en ons efficiënte productieproces garanderen hoge kwaliteit tegen lage kosten.Arbeidscommunicatiefilm webfilm instructiefilm, tabletfilmArbeidscommunicatiefilm webfilm instructiefilm, tabletfilm


Over Het Produktiepaleis

  • Bent u op zoek naar betaalbare en kwalitatief hoogwaardige video-content voor uw website of tablet?
  • Wilt u de communicatie met uw bezoekers en/of klanten levendig houden, maar ziet u op tegen de kosten van steeds nieuwe filmpjes?
  • Wilt u eigenlijk meer dan u denkt dat uw budget toelaat?

  • Het Produktiepaleis weet als geen ander het maximale uit uw budget te halen. Onze ervaring en ons efficiënte productieproces garanderen hoge kwaliteit tegen lage kosten. Laat u zich overtuigen door de voorbeelden.

    Hoe gaat Het Produktiepaleis te werk?

    We nodigen u uit voor een vrijblijvend gesprek om te kijken wat uw wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn. Een goede film begint immers met een goed verhaal. Aan de hand van dit gesprek werken we uw wensen uit in een voorstel. Daarbij kunt u rekenen op onze expertise, creativiteit en doelmatigheid.
 Vervolgens zorgen wij er voor dat uw wensen tot uiting komen in een van A tot Z verzorgde film.

    Het Produktiepaleis werkt met high-end apparatuur en ervaren professionals. We hebben een eigen audio- en videostudio zodat we een project volledig in eigen huis kunnen produceren, wat een flinke kostenbesparing oplevert.